"Buurtbemiddeling Maastricht"

Prominentenroeien zomer 2023

Afgelopen zomer, 17 september ‘23 was het dan zover, team Buurtbemiddeling Maastricht deed mee aan het prominentroeien! Dit is een jaarlijkse roei traditie bij het MWC, in vergelijkbare sferen van de 'Henley Regatta', de oudste en bekendste roeirace ter wereld op de Londense Thames.

Met een team waarbij op 1 iemand na, niemand eerder in een roeiboot had gezeten werd het afwachten of we nog verborgen talenten hebben binnen onze vrijwilligers. Het werd ook nog spannend gemaakt door een onverwachte blessure van onze coach Floor maar uiteindelijk hebben Leonore, Mariëlle, Marie Sophie, Yvonne toch in totaal 3x kunnen oefenen voordat de wedstrijddag begon.

Zij hebben zich in het zweet gewerkt om op deze wedstrijden te kunnen knallen. En of ze dat gedaan hebben! Na een wat valse start bij de eerste wedstrijd waar het wat moeizaam ging hebben ze twee van de drie wedstrijden goed geroeid en één daarvan gewonnen!

Helaas was dit niet genoeg om te kwalificeren voor de finale maar ze hebben enorm genoten van deze mooie dag en al heel veel zin om het volgend jaar nog een keer te proberen!